• Contributie

De huidige contributieperiode loopt van 1 september 2018 tot 1 september 2019. In de begroting is ruimte opgenomen voor de functie van 2e assistent-inkoper (deeltijd) en procesondersteuner (deeltijd; deze vacatures zijn afgelopen jaar niet ingevuld waardoor er geld over is. Aangezien IZON geen winst wil maken, is door het bestuur besloten om met dit geld de contributieperiode te verlengen tot eind 2019. In de algemene leden vergadering, die voor 16 oktober staat gepland, zal een gedetailleerde toelichting worden gegeven over het kasboek, de begroting voor 2020 en daarmee ook de hoogte van het nieuwe contributiebedrag.

• Vacature IZON bestuur

Jelle de Jong (inkoper Nij Smellinghe) heeft per 1 september een andere baan binnen een ziekenhuis die niet bij de IZON is aangesloten. Hiermee is er een vacature ontstaan binnen het IZON bestuur voor een secretaris. Vacature hiervoor volgt. Jelle was tevens ook de sparringpartner van Peter Bood. Hans Hageman (inkoper SKB/Slingeland) is bereid gevonden om deze rol over te nemen van Jelle.

• Bortezomib

Centrafarm heeft een foutieve prijs voor de bortezomib aan Brocacef doorgegeven, dit wordt gecorrigeerd.

• Everolimus

IZON heeft de Teva offerte geaccepteerd per 1 september 2019 t/m 31-12-2020. Dit is reeds gedeeld in Zagis. Deze heeft een add-on status en is per direct declarabel. Rechtszaken zijn in juli afgesloten en gewonnen door TEVA.

Let op, beperkte indicatiestelling:

Everolimus Teva is geïndiceerd voor : Hormoonreceptor-positieve gevorderde borstkanker en Neuro-endocriene tumoren van pancreatische oorsprong

Everolimus Teva is NIET geïndiceerd voor niercelcarcinoom of neuro-endocriene tumoren van gastro-intestinale of long-oorsprong.

• Thalidomide

Is geen add-on artikel, wordt niet uitgevraagd in de add-on en niet add-on ronde (bereidingen)

• Bezetting inkoopbureau

Per 9 september is het inkoopbureau als volgt bemand:

– Djoek: maandag en donderdag

– Evelien: maandag, dinsdagochtend, woensdagochtend en donderdag

• Adalimumab omzetting


• Nieuwsbrieven zoekfunctie

Wanneer je bent ingelogd op de IZON website dan is het mogelijk om onderwerpen terug te zoeken die in de nieuwsbrieven hebben gestaan:

Portaal – zoeken: trefwoord invullen, klik vervolgens op de desbetreffende maand/jaar